Grote Tent

Published Dec 15, 22
6 min read

Kyham TentWaar vind ik mijn lotnummer? Het lotnummer staat vermeld op jouw bankafschrift bij de incasso van je aankoop (black out tent). Indien je ook een e-mailadres hebt ingevuld bij de aankoop, ontvang je ook een e-mail met jouw lotnummer. Heb je meer dan één lot gekocht, dan heb je een lotenreeks ontvangen (bijvoorbeeld 12345 t/m 12348 = 4 loten).

Bekijk hier een voorbeeld van een papieren lot. black out tent.

De tenten en het meubilair worden, ook bij levering, steeds door de klant opgebouwd. Uiteraard ontvang je ten allen tijde een overzichtelijke handleiding, geven we een woordje uitleg en zijn we bereikbaar voor mogelijke hulp. Onze ervaring leert echter dat men geen problemen ervaart bij plaatsing van de tent en het meubilair.

Deze ervaring delen we dan ook met jullie met onderstaande afbeelding dewelke goed weergeeft in hoeveel seconden en hoe je de tent plaatst: - black out tent.

Een zomerse sfeer creëren, dat doe je met de stretchtenten van Partytentverhuur Nederweert. Een zomerse bruiloft of een tropische feestavond, het kan allemaal. In combinatie met een podium en verlichting verzeker jezelf van een geslaagd feest. Deze tent is met zijn 250 vierkante meter, groot genoeg voor 250 gasten of bezoekers.

Tent Kamperen

Ook hebben we vlondervloeren, deze kan ook gelegd worden voor een meerprijs - Stretchtent event.Wij werken met tenten van het paraplu principe, ook wel vouwtenten, plooitenten of easy-up tenten genaamd. Deze tenten hebben de laatste jaren enorme ontwikkelingen meegemaakt in kwaliteit en stevigheid. black out tent. Het grootste voordeel is dat deze tenten vlot opzetten. Geen gedoe met buizen en koppelstukken in elkaar steken, logge dakzeilen opleggen en gesukkel met elastieken om zijwanden op te hangen.

Een vouwtent 3x3 huur je al voor €75 excl. btw. De grootste maat, 4x8, kan gehuurd worden voor €200 excl. btw. Heb je het liever iets exclusiever? Dan is er ook de stertent (ook wel eens starshade genoemd) van 12m. Dit is een zéér sierlijke tent met een eenvoudige constructie.

Ondanks de snelle opzet is deze tent van hoge kwaliteit met een hoge wowfactor. Ze biedt ruimte voor 40 tot 56 personen en kan gebruikt worden voor recepties (staand) of etentjes (zittend). Denk maar bijvoorbeeld aan een bruiloft, een communiefeest, een lentefeest, ... Je maakt hiermee een blijvende indruk bij je gasten! De huurprijs bedraagt excl.Bij Boltini kunt u een circustent huren in alle soorten en maten - black out tent. Een circustent is niet alleen geschikt voor een circusvoorstelling, maar ook voor bijvoorbeeld festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en andere evenementen. Voor elke gelegenheid kunt u bij ons één of meerdere circustenten huren. Wij verhuren circustenten met uiteenlopende maten en capaciteiten, waardoor u voor elk evenement een geschikte tent bij ons kunt huren.

Ingerichte Tent Huren

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kleuren en vormen, zodat u de perfecte tent voor uw evenement zelf samen kunt stellen. Wij hebben voor elk evenement verschillende circustenten te huur: van de kleinere voortenten voor bijvoorbeeld een bedrijfsreceptie tot gigantische tenten van festivalformaat. Onze circustenten zijn bovendien verduisterd, zodat u met behulp van speciale verlichting de gewenste sfeer kunt creëren - black out tent.

250 personen, Doorsnede tent: 36 meter, Zijkant hoogte tent: 4 meter, Nokhoogte: 15,6 meter Totale afmetingen tent: 36 x 12 meter De circustent 36 meter is te huur vanaf € 9. 500,- Wij verhuren circustenten met uiteenlopende maten en capaciteiten, waardoor u voor elk evenement een geschikte tent bij ons kunt huren (black out tent).

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kleuren en vormen, zodat u de perfecte tent voor uw evenement zelf samen kunt stellen. Daarnaast bieden we nog een tent aan van 40 meter breed met een aanpasbare lengte tot meer dan 100 meter. Alle circustenten die wij verhuren zijn gemaakt naar de hoogste Europese normen en voldoen aan alle Europese kwaliteits- en veiligheidseisen.

Neem voor meer informatie over onze tarieven contact met ons op. Het snel op- en afbouwen van een circustent is de specialiteit van Boltini. Toni Boltini, de oprichter van circus Boltini, is immers de uitvinder van de hydraulische circustent. Deze hydraulische circustent kan dankzij een elektrisch systeem in anderhalf uur op- en afgebouwd kan worden.

Wanneer u in Nederland een festival organiseert, moet u rekening houden met verschillende weersomstandigheden (Stretchtent met zijwanden). Met een grote festivaltent speelt u eenvoudig in op koud of nat weer. In de circustent hebben bezoekers een plek om te schuilen als het regent en kunnen ze opwarmen als het erg koud is. Direct een festivaltent huren? Neem contact met ons op via 036 - 78 52 885 of stuur een e-mail naar en informeer naar de mogelijkheden.

Wigwam Tent

Maak uw evenement helemaal compleet en vermaak jong én oud met bijvoorbeeld een wijnbar, snoepkraam, pannenkoekenstand of een ballengooikraam. Vindt u een circustent niet genoeg, en huurt u liever een compleet circus? Zelfs dat is mogelijk bij Boltini! Wij verhuren circusdecoratie, circusartiesten, dieren en zelfs hele circusvoorstellingen voor een compleet circusgevoel.

Heeft u vragen over onze circustenten of hoe het huren precies werkt? Neem contact met ons op via 036 - 78 52 885 of stuur een e-mail naar en informeer naar de mogelijkheden - black out tent.

Deze festivaltent huren is een uitstekende keuze wanneer het gaat om pop- of rockconcerten en gildefeesten of tentfuiven. black out tent. Met een kenmerkend geel-blauw gestreept uiterlijk zijn het prachtige traditionele festivaltenten, waarbij het geel-blauwe dak licht-doorlatend is. Hierdoor geven de festivaltenten overdag een gezellige daglicht, SFEER. De festivaltent is 32 m breed en in de lengte variabel.

5 en 10 m tot wel 130 m lang. Daarnaast is het mogelijk om een midden-mast te vervangen door een brug-constructie. Een brug voorziet in een vrije overspanning van maar liefst 16 m, zodat vrij zicht op het podium gewaarborgd blijft. Met een zijkanthoogte van 3 meter, een riggingcapaciteit van 100 kg/mast, 1500 kg/brug en een clearance van 8.

Van binnen en van buiten is de tent blauw-geel gestreept en lichtdoorlatend, waardoor ook overdag activiteiten kunnen plaatsvinden zonder extra kosten voor verlichting. De tent wordt volledig voorzien van vlondervloer geleverd. De zijkanten van de festivaltent zijn bij elke zijpaal los te maken en oprolbaar tot 3 m in hoogte. black out tent.

Rooftop Tent

U hoeft de tent in dat geval minder snel te ontruimen en u kunt uw evenement ook bij minder goed weer met een gerust hart door laten gaan. Deze festivaltent is te huren met entreetenten in dezelfde kleurstelling, waardoor u een prachtig geheel krijgt. De festivaltent is via tunnels ook koppelbaar met onze andere tenten.

kunnen worden geplaatst, zodat de tent volledig dicht kan blijven en de wind geen vrij spel heeft. Alle festivaltenten zijn doorgerekend volgens de . black out tent. Tekeningen van de diverse afmetingen vindt u onder 'Downloads' en ook het tentboek kunnen wij u digitaal aanleveren.

Organiseert u een feest en bent u op zoek naar een tent voor uw gasten of bezoekers? Bij Peters Tentenverhuur vindt u om te huren. Onze feesttenten zijn geschikt voor festivals, evenementen en particulieren feesten zoals bruiloften. En met name dorpsfeesten, kermissen, Oranjefeesten, schuttersfeesten en tentfeesten bij verenigingen kunnen heel goed gebruik maken van onze feesttenten verhuur.

More from Thumbs up, Desserts

Navigation

Home

Latest Posts

Coverband Bedrijfsfeest

Published May 15, 23
2 min read

Rammstein Coverband

Published May 02, 23
10 min read

Amc Stock Entertainment

Published Feb 15, 23
8 min read